George Vișan și-a dat demisia din funcțiile de conducere din PSD

Ieri, în cadrul ședinței Biroului Permanent Municipal al PSD Constanța, s-a luat act de demisia lui George Gabriel Vișan din funcția de președinte executiv al organizației municipale, precum și din cea de vicepreședinte al organizației județene.

„George Gabriel Vișan rămâne membru al PSD Constanța, viitoarea sa calitate profesională nepermițându-i să ocupe funcții politice.”, a transmis PSD, printr-un comunicat de presă.

Tot în cadrul ședinței de ieri, s-a luat act și de demisia domnului Costin Răsăuțeanu din funcția de secretar executiv al organizației municipale.

Având in vedere vacantarea funcțiilor, Costin Răsăuțeanu a fost votat pentru funcția de prim-vicepreședinte, iar Dede Perodin pentru cea de secretar executiv.

În cadrul ședinței Biroului Permanent Municipal al PSD Constanța, atât Costin Răsăuțeanu cât și Dede Perodin au fost aleși cu unanimitate de voturi.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Județul Constanța nu mai are niciun loc liber la Terapie Intensivă

Thu Mar 25 , 2021
Județul Constanța nu mai are niciun loc liber în secțiile de Terapie Intensivă din spitale, a anunțat Direcția de Sănătate Publică. Toate cele 14 locuri din Spitalul Județean, 10 din Spitalul de Boli Infecțioase, 13 de la Spitalul Medgidia și 9 de la Spitalul Mangalia sunt ocupate. Incidența în municipiul […]
terapie intensiva