Germania nu a scăpat de coronavirus. Dimpotrivă

Germania, una din țările date ca exemplu, la începutul epidemiei, pentru modul cum a reușit să gestioneze situația, nu a scăpat de coronavirus. Dimpotrivă.

Țara a înregistrat o creştere a numărului cazurilor noi de coronavirus pentru a treia zi consecutiv după ce autorităţile au raportat duminică un alt interval de 24 de ore cu peste 1.000 de infectări, informează DPA.

Citește și: „Litoralul este o zonă în care populaţia vine, îşi petrece o săptămână, se infectează, se reîntoarce în judeţele de baştină”

Autorităţile din domeniul sanitar au raportat 1.122 de noi cazuri pentru sâmbătă, a treia zi consecutiv cu peste 1.000 de infectări. Înaintea acestei noi creşteri, Germania nu mai depăşise 1.000 de cazuri zilnice din data 9 mai.

Citește și: Italia prelungește măsura izolării la domiciliu pentru români

Potrivit celui mai recent bilanţ, Germania a înregistrat 215.336 de cazuri de coronavirus pe teritoriul său. Joi au fost raportate 1.045 cazuri noi, iar bilanţul de vineri s-a ridicat la 1.147. Numărul noilor infectări în această ţară a început să crească de la sfârşitul lui iulie.

Citește și: Noua Zeelandă, un model în lupta împotriva coronavirusului

Potrivit Institutului Robert Koch – autoritatea naţională în materie de boli infecţioase -, în Germania au fost înregistrate 9.195 decese de la debutul pandemiei de COVID-19. De asemenea, 196.400 de persoane au fost declarate vindecate.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.