Gest emoționant făcut pentru Diana, studenta la medicină care se luptă cu cancerul. 11.000 de euro donație de la o singură persoană

diana-popescu
Întâlnim, uneori, gesturi care ne fac să credem în ceea ce numim ”umanitate”. Gesturi frumoase, făcute în mod dezinteresat pentru unii dintre noi care au de dus o luptă grea cu soarta, luptă pe care nu o pot învinge singuri. Așa s-a întâmplat ieri, în Constanța. Oameni cu suflet au organizat o strângere de fonduri pentru Diana Popescu, o fată de numai 21 de ani care a fost diagnosticată o boală cruntă: cancer. Mai exact, osteosarcom de coapsă dreapta cu determinări secundare pulmonare şi mamare.

“Astfel un suflet care se pregătea să se lupte cu suferinţa de pe poziţia de medic va trebui să o privească în faţă de pe poziţia de pacient….Iar noi…noi trebuie şi putem să-i fim alături. Joi 17 noiembrie, începând cu orele 19,00,la Teatrul de Stat (fostul Fantasio) este organizat un eveniment de strângere de fonduri”, anunța Elena Vasile, organizatoarea evenimentului umanitar.

Mulți constănțeni au fost emoționați de drama prin care trece Diana. Unul dintre ei a donat peste 11.000 de euro.

”Inițial a venit cu 5.000 de euro, apoi a mai strâns de la prieteni și a mai adus 6.500 de euro”, a spus Adelina Toncean, prezentatoarea evenimentului.

Am încercat să aflu despre cine este vorba, dar respectiva persoană dorește să rămână anonimă. Asta face gestul său cu atât mai frumos.

Pe lângă acești bani, s-au mai strâns circa 3.500 de euro. În total, circa 15.000. Nu știu dacă e mult sau puțin pentru ce are nevoie Diana Popescu. Probabil că nu este de ajuns, nu. Sper însă că faptul că oamenii s-au gândit la ea și i-au venit în ajutor să îi dea un pic mai multă putere în lupta cu cancerul.

Îi menționez și în felicit și pe artiștii care au participat la eveniment: Marian Cozma Band, Nikolaos Papadopoulos şi ansamblul Nea Ellada, trupa de dans All in One Dance, Lucian Colareza, Stelian Arau şi Costin Caraulani – Formaţia Makidonia, Leonidas Mitro, Ionela Maricas, Rodica Rodion, Liliana Cornila. Papioane By Valentin Bratu a expus papioanele sale la intrarea în sala de spectacole, iar banii obţinuţi din vânzare vor ajunge în contul Dianei, iar Blizzard Fashion Constanţa a scos la licitație trei rochii.

Dacă doriți să donați orice sumă, o puteți face la RAIFFEISEN BANK, în contul: RO08 RZBR 0000 0600 1900 4101, cont curent în lei, deschis pe numele Diana Popescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.