Gest superb făcut de pompieri în timpul carambolurilor de pe Autostrada Soarelui

55 de mașini și 155 de persoane au fost implicate în 4 caramboluri produse unul după altul, vineri dimineață, pe Autostrada Soarelui. După-amiază au urmat și altele. Au intervenit zeci de echipaje.

Deși au avut de muncă foarte mult – au fost zeci de răniți, din fericire niciun deces – pompierii din Constanța au făcut un gest superb. I-au luat de mână pe copiii din mașini, care cu siguranță erau speriați și care nu aveau nimic de făcut decât să urmărească agitația din jur, și le-au prezentat mașinile cu care au venit. Ce copil nu s-a jucat cu o mașinuță de pompieri? Să ai ocazia să o vezi în realitate este cu siguranță o amintire plăcută. Faptul că le-au putut vedea în astfel de clipe este cu atât mai memorabil.

isu copii

„Copiii nu trebuie să simta greutățile celor mari! Pentru asta, o parte dintre colegii noștri, s-au gândit că ar fi mai bine pentru ei să vadă tehnica noastră, decat să vadă masini lovite si supărare, in timpul intervenției de pe autostrada A2. Multumim colegilor pentru inițiativă! Felicitări!”, au transmis cei de la ISU.

Sursă foto: ISU Constanța


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.