Gestul impresionant al femeii cu dizabilități căreia poliția locală i-a ridicat mașina. Ce a refuzat să facă

Întâmplarea unei femei cu dizabilități, căreia Poliția Locală Constanța i-a ridicat mașina, a devenit virală. Au văzut-o sute de mii de oameni, iar foarte mulți dintre ei au comentat negativ la adresa atitudinii îngrozitoare a polițistului local.

Au fost și persoane care au dorit să i ajute pe doamnă.

Unul din mesajele primite în privat de mine a fost de la o persoană care dorea să achite taxa pe care femeia a fost nevoită să o plătească pentru a-și recupera mașina. Între noi fie vorba, n-ar fi trebuit să plătească nimic, pentru că avea tot dreptul să parcheze pe un loc destinat persoanelor cu handicap, dar poliția locală a taxat-o cu 570 de lei, contravaloarea ridicării mașinii.

Am luat legătura cu doamna, iar răspunsul său m-a uimit.

„Mulțumim, dar am plătit totul. Gestul este unul frumos. Mulțumim, însă nu este corect să plătească domnul.”, ne-a spus femeia.

Acesta își caută însă dreptatea.

Astăzi va fi prezentă la Secția 2 de Poliție, unde a fost chemată pentru a da declarații despre ce s-a întâmplat.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Gestul impresionant al femeii cu dizabilități căreia poliția locală i-a ridicat mașina. Ce a refuzat să facă

  1. Mai idiot de potitist, cand ai vazut ca ai gresit trebuia sa incerci să-ți repari greseala și să-i aduci masina inapoi nu sa o lasi in mijlocul parcării in scaun cu rotile. Greseala e omeneasca până la un punct, insa ce ai facut tu nu a fost decât să-ți ascunzi greseala ib spatele unor regulamente pe care se vede clar ca nu le înțelegi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul de Bobotează al Arhiepiscopiei Tomisului

mie ian. 4 , 2023
Vineri, 6 ianuarie, Biserica Ortodoxă va prăznui Botezul Domnului nostru Iisus Hristos sau Boboteaza. Cu acest prilej, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va avea următorul program: Joi, 5 ianuarie – Ajunul Bobotezei – de la ora 5.25, va oficia Liturghia Sfântului Vasile cel Mare la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și […]

V-ar putea interesa și: