Gheorghe Hagi: „Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă”

gheorghe hagi

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat recent, public, faptul că l-a ajutat pe Gheorghe Hagi, nașul său de căsătorie, într-o partidă din 2013, când echipa de atunci a „Regelui”, Viitorul, își juca supraviețuirea în prima ligă.

Era mai 2013, iar Becali patrona echipa ce încă se numea Steaua. Vremuri bune, steliștii de atunci pregătindu-se de al doilea titlul consecutiv obținut cu Laurențiu Reghecampf pe bancă. Gică Hagi, în schimb, patrona Viitorul Constanța, actuala Farul, și se lupta să se salveze de la retrogradare. Constănțenii au întâlnit Steaua în Ghencea, dar aveau nevoie ca de aer de victorie, ceea ce s-a și întâmplat. Cu o formație din care au lipsit mulți titulari, steliștii de atunci au pierdut în fața junilor dobrogeni cu un neverosimil 2-5, la pauză fiind 1-4.

Gheorghe Hagi a reacționat ferm.

„Doresc să clarific public, încă o dată, așa cum am făcut-o și în alte rânduri, că între mine și Gigi Becali sau între reprezentanții celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ și vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuție care să afecteze integritatea competiției! Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă. În sport mereu este un învingător și un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câștigate numai pe teren. În rest, tot ce s-a scris și s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculații!”, a declarat Hagi.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Experții ADD au verificat locul unde urmează să fie amenajat portul pescăresc Hârșova

Mon May 16 , 2022
Experți din cadrul Asociației de Dezvoltare Durabilă Constanța au vizitat și verificat tehnic luni, 16 mai, amplasamentul unde urmează să fie amenajat portul pescăresc Hârșova. Amplasat lângă Cetatea Carsium Hârșova, viitorul port pescăresc va avea, conform proiectului care va fi depus pentru finanțare în cadrul Programului Operațional de Pescuit, 1.000 […]