Gheorghe Hagi: „La Constanța se vorbește mult și se face puțin. Nu se găsesc, din păcate, soluții.”

Gheorghe Hagi a susținut o conferință de presă în care a transmis un mesaj pentru toți fariștii, toți dobrogenii, dar în care și-a exprimat și o dezamăgire, cea că în Constanța se vorbește mult, dar se face puțin sau deloc.

Iată principalele declarații:

  • „Fariștii trebuie să susțină această echipă, să umplem stadionul cum se întampla în anii ’70-’80 pentru a avea un club puternic să ne batem cu cei mai buni.”
  • „Avem nevoie de buget pentru a fi puternici, iar cine e farist trebuie să fie forever. Vrem să facem un club ca afară, bazat pe suporteri, pentru că un club este pentru suporteri.”
  • „Senzația este că la Constanța se vorbește mult și se face puțin. Nu se găsesc, din păcate, soluții deși a trecut deja 1 an.”
  • „Am fost forțați să vindem jucători pentru a acoperi deficitul de buget. Dacă echipa este într-adevăr iubită de toți constănțenii, fiecare trebuie să contribuie într-un fel sau altul, lucrurile nu se rezolvă numai dacă e Hagi pe bancă.”
  • „Eu vreau să rămân cu 10% din acțiuni, maxim 20%, pentru că mie îmi place sa antrenez, nu să stau la birou.”
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Jecmăneală în Mamaia Nord: salariul minim pe economie îți ajunge ca să-ți pui cearceaful pe plajă șapte zile jumătate

Sun Jul 10 , 2022
Unele prețuri au luat-o razna în Mamaia Nord, zonă care aparține administrativ de Năvodari. Aici, operatorii de plajă au ajuns să ceară chiar și 200 de lei numai pentru a-ți putea pune un cearceaf pe nisip. Salariul minim net pe economie este de 1524 de lei, bani care îți ajung […]