Gheorghe Hagi nu se mai oprește din investit! Are planuri mari cu academia din Ovidiu

Gheorghe Hagi ar fi putut să trăiască liniștit pe o insulă paradisiacă, împreună cu familia, nu una, ci mai multe vieți. A ales în schimb să investească în sportul care l-a făcut o vedetă mondială, într-o academie de fotbal unde se pregătesc tineri care îi vor călca pe urme. Tineri care au ajuns deja la unele din cele mai celebre cluburi din Europa și care, cu siguranță, o vor face în continuare.

Pentru toate acestea este nevoie, pe lângă timp, dăruire și pasiune, de bani. Gheorghe Hagi investește constant și nu se va opri aici. Dimpotrivă. Academia sa din Ovidiu este în plină expansiune.

„Avem în construcție patru clădiri. În ele vor fi noul sediul administrativ al clubului, un hotel pentru juniori, o cantină, cafenele, un centru de antrenament, o sală de fitness, un centru medical. Vom mai face un teren sintetic, ar trebui să fie gata în două săptămâni.”, a declarat Tiberiu Curt, în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV.

Fost fotbalist la FC Farul, Curt este acum vicepreședintele clubului, club care a fuzionat, relativ recent, cu Viitorul lui Gheorghe Hagi.

„Avem în plan încă opt terenuri, în următorii ani. Este o investiție de circa 8 milioane de euro. Vrem să facem nu cea mai mare și cea mai frumoasă bază din România, ci vrem să ne comparăm cu cei din Europa.”, a dezvăluit Tibi Curt.

În Ovidiu va rămâne baza de antrenament a FC Farul și a Academiei Hagi, iar meciurile oficiale ale FC Farul se vor juca în oraș, pe arena care ar trebui să se reabiliteze și să aibă, în final, 18.000 de locuri.

„Suntem prima echipă din sud-estul Europei care ne dorim să fim neutră din punct de vedere energetic până în 2030. Am primit un interes major din parte companiilor care susțin energie verde. Avem un proiect pe fonduri europene pentru un parc de panouri fotovoltaice, astfel încât să ne reducem consumul de energie din metode tradiționale. Cred că în următoarea perioadă o să derulăm un proiect în colaborare ci unul în partenerii noștri, BMW, prin care vom avea toate mașinile electrice. ENEL va face niște puncte de încărcare. Ne gândim să instalăm unul și pentru suporterii care vor veni la stadion.”, a mai spus acesta.

FC Farul are și un plan sportiv pe cinci ani, care prevede ca performanța să fie dusă tot mai sus, să aibă un buget mai mare. Scopul: ca echipa să fie prezentă „în mod frecvent” în cupele europene. Și nu numai să facă act de prezență, ci și o figură frumoasă.

Emisiunea poate fi urmărită în întregime mai jos.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Câți români îşi sărbătoresc onomastica de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil

lun nov. 8 , 2021
Aproape 1,5 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica, luni, de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil. Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, este vorba despre de 1.447.117 de persoane, dintre care 630.814 femei şi 816.303 bărbaţi care poartă numele de Gabriel/Gabriela sau Mihai/Mihaela ori derivate ale acestora. […]
sfintii-mihail-si-gavriil

V-ar putea interesa și: