Gheorghe Hagi, om cu suflet mare: ce a făcut pentru copiii din Ovidiu VIDEO

gheorghe hagi

Gheorghe Hagi nu este numai fotbalist care va rămâne pentru totdeauna în istoria fotbalului românesc, ci și un om cu suflet mare. Recent, a făcut un gest pe care nu l-ar fi făcut mulți.

Hagi a investit mult în academia care-i poartă numele din orașul Ovidiu. Primăria din localitatea avea de mai mult timp nevoie de un spațiu pentru a-și extinde clubul sportiv, unde sunt înscriși sute de copii de toate vârstele, dar nu avea niciun teren disponibil.

Soluția a venit de la marele fotbalist.

„Gheorghe Hagi a donat primăriei jumătate de hectar, lipit de Academia Gheorghe Hagi. Noi ne dorim să facem un proiect acolo, împreună cu Compania Națională de Investiții. Am făcut deja primele demersuri, am aprobat investiția în ședința de consiliu trecută. Până la sfârșitul anului o să avem studiul de fezabilitate pregătit, iar la începutul lui ianuarie o să-l depunem la CNI. Cred că în doi, trei ani putem face un centru pentru clubul sportiv din oraș. Avem deja unul, dar nu este suficient pentru activitățile pe care le facem.”, a declarat primarul din Ovidiu, George Scupra la Tomis TV, în emisiunea Punctul pe i.

Primarul George Scupra (dreapta) în platoul Tomis TV, alături de subsemnatul
Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, (dreapta) în platoul Tomis TV

Întrebat cum s-a ajuns ca Gheorghe Hagi să doneze un teren, primarul a explicat:

„Am discutat cu el. Vorbind despre probleme sportive, vorbind despre extinderi, i-am spus că Primăria Ovidiu nu are suprafețe pentru așa ceva. E simplu, pe o parte e canalul, pe o parte e lacul, nu mai avem unde să ne extindem, și atunci, pentru că primăria nu avea teren, Gheorghe Hagi a spus: „OK, am teren în bază, și așa este o bază sportivă. Haideți lângă baza noastră să veniți să faceți proiectul. Sunt de acord să donez, să sprijin comunitatea.” Gică Hagi face și acțiuni de acest fel, chiar dacă nu totdeauna sunt promovate. Și este unul dintre cei mai mari contribuabili ai orașului. Nu mai vorbesc despre imaginea pe care o aduce comunității.”, a mai spus George Scupra.

Terenul a fost donat în urmă cu circa două luni, iar acest lucru a fost făcut discret.

George Scupra a subliniat că Primăria Ovidiu se va ocupa de rețeaua de iluminat de pe strada Academiei, cea care ajunge până la Academia Hagi și care acum nu este iluminată.

Autorizația de construire a fost semnată de primar, s-a găsit și buget, iar imediat după sărbători va începe lucrarea.

Extrasul din emisiune despre acest subiect poate fi urmărit mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Garda de Coastă a cumpărat drone speciale care pot supraveghea frontiera și pe timp de noapte

vin dec. 16 , 2022
Garda de Coastă a finalizat procedura de achiziție a unui număr de 4 drone tip enterprise – law enforcement, în valoare de 400.000 lei, special concepute pentru a deservi structuri de ordine publică și siguranță națională. Dronele au fost achiziționate pentru a crește capacitatea operațională privind prevenirea și combaterea migrației […]
drona politia de frontiera constanta

V-ar putea interesa și: