Gheorghe Hagi: „Pentru 2022 îmi doresc să fim cu toţii mai buni, mai puternici, mai uniţi! Hai Farul!”

Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi a transmis un mesaj de final de an, în care a prezentat ceea ce îşi propune clubul Farul Constanţa pentru anul viitor.

La final de 2021 doresc să transmit tuturor constănţenilor, tuturor dobrogenilor, multă sănătate, împliniri, să fie mai buni, mai darnici în noul an şi să petreacă în linişte şi cu bucurie sfintele sărbători alături de familie, de toţi cei dragi!

Cred că pentru noi, toţi dobrogenii, a fost un an foarte bun pe plan fotbalistic, cu realizări importante. În primul rând cel sportiv, unde un prim vis al tuturor s-a produs în vară prin acea unire care a creat un brand şi mai puternic. Şi dacă prezentul ne asigură certitudinea că suntem pe cel mai bun drum, viitorul ne oferă mari speranţe după ce toate grupele de copii şi juniori ale Farului, de la categoria U11 şi până la U19, s-au clasat pe primul loc la finalul anului !

Am devenit mai buni, mai puternici şi pentru că am creat, prin programul ‘’Leaders – Farul suntem toţi’’, un proiect prin care să aducem laolaltă toţi oamenii de afaceri dobrogeni pentru a sprijini brandul Farul Constanţa. Farul trebuie să fie al tuturor partenerilor, acţionari, suporteri, conducători, antrenori, jucători, pentru a ne putea lupta de la egal la egal cu cei mai buni, cu obiectivul final de a învinge !

În 2022 ne propunem noi proiecte prin care să ne dezvoltăm şi mai mult. Vom finaliza în această vară hotelul din cadrul Bazei Sportive, vom continua lucrările de extindere şi construire a celorlalte terenuri de joc pentru a ajunge la un număr de 16 în total, unde cei aproximativ 800 de copii pe care îi avem să beneficieze de aceleaşi condiţii foarte bune de dezvoltare.

Recomandare: Gheorghe Hagi nu se mai oprește din investit! Are planuri mari cu academia din Ovidiu

Nu în ultimul rând, avem speranţe mari pentru un nou stadion, unul care să fie în concordanţă cu cerinţele şi obiectivele pe care ni le propunem. Toate acestea fac parte din strategia noastră de a construi succesul, cu proiecte care să continue mentalitatea noastră de a fi cei mai buni.

Pentru 2022 îmi doresc să fim cu toţii mai buni, mai puternici, mai uniţi! Hai Farul !

Vă îmbrăţişez cu drag, Gheorghe Hagi!”, este mesajul tehnicianului.

Farul Constanţa încheie anul pe locul şase în clasamentul Ligii 1 Casa Pariurilor, cu 32 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul cinci, cu Universitatea Craiova. Lider este CFR Cluj, care are 57 de puncte.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Anastasia Soare, fiica unei croitorese aromâne din Constanța, a ajuns a noua cea mai bogată persoană din România

Thu Dec 23 , 2021
În Top 300 cei mai bogați români, realizat de revista Capital, apare și anul acesta Anastasia Soare. Aceasta este creditată cu o avere de 575-675 milioane euro, echivalentă cu poziția a noua în ierarhia bogaților români. Plecată în 1989 în Statele Unite ale Americii, Soare este fondatoarea și CEO-ul brandului […]
Anastasia Soare, fiica unei croitorese aromâne din Constanța, a ajuns a noua cea mai bogată persoană din România