Gheorghe Martin, condus pe ultimul drum marți

Gheorghe Martin

IPS Teodosie va oficia marți, 18 februarie, la Catedrală, de la ora 7,30 Sf Liturghie.

„De la ora 11.00, va oficia slujba de înmormântare a domnului Gheorghe Martin.”, a anunțat Arhiepiscopia Tomisului.

Gheorghe Martin, fost prefect al județului Constanța, s-a stins din viață, în noaptea de 15 spre 16 februarie 2020. Avea aproape 72 de ani.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiect de 20 de milioane de euro pentru două bulevarde din Constanța. Poză copiată din America

lun feb. 17 , 2020
Primăria Constanța a anunțat, printr-un comunicat de presă, că primarul Decebal Făgădău a semnat cel mai mare contract pentru lucrări de infrastructură din ultimii 30 de ani din istoria orașului Constanța. Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău și directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională SUD-EST, doamna Luminița Mihailov, au semnat […]

V-ar putea interesa și: