Gigi Chiru, judecat pentru ucidere din culpă

gigi chiru

Gigi Chiru, fost senator, șef de partid și candidat la Primăria Constanța, a fost trimis în judecată de Parchetul General pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, după ce un om a murit într-o discotecă deţinută de fostul parlamentar, în staţiunea Eforie Sud.

În acelaşi dosar, a fost trimis în judecată şi omul de afaceri Cristian Valentin Smădu.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, în anul 2007, în calitate de administrator unic al unei societăţi comerciale, Gigi Chiru a demarat lucrările de consolidare şi modernizare a unui imobil în care funcţiona o discotecă din localitatea Eforie Sud, judeţul Constanţa, pentru execuţie contractând o firmă al cărei administrator era Cristian Valentin Smădu.

„Execuţia a fost realizată fără autorizaţie de construire şi în absenţa unor persoane competente să verifice dacă lucrările sunt corespunzător efectuate. Printre lucrări s-a numărat confecţionarea şi montarea unei balustrade metalice, care, la data de 24 noiembrie 2011, din cauza modului defectuos în care a fost realizată, s-a desprins parţial din elementele de fixare, sub greutatea unei persoane care a căzut peste ea. Ca urmare a impactului, persoana respectivă s-a prăbuşit în gol, pe pardoseala de la parterul imobilului, fapt ce a dus ulterior la moartea sa”, spun procurorii.

Zen Residence
energia residenceOne thought on “Gigi Chiru, judecat pentru ucidere din culpă

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Neptun TV, cumpărată de Mohammad Murad - surse

Tue Jun 19 , 2018
Neptun TV a fost cumpărat de Mohammad Murad, spun surse din piață. Anunțul a fost făcut de către conducerea instituției angajaților. Zilele acestea a avut loc o adunare generală a creditorilor, care urma să aprobe tranzacția. Unul dintre cei mai mari creditori este ANAF. Din informațiile noastre, tranzacția s-a ridicat […]
mohammad murad