Gigi Mărgărit va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, 29 iulie

Clubul Phoenix a anunțat când va avea loc ultima întâlnire cu Gigi Mărgărit, omul care l-a fondat. „OMUL care ne va lipsi atât de mult.”, cum spun reprezentanții săi.

Cei ce l-au cunoscut și apreciat, prietenii Clubului PHOENIX sunt așteptați vineri la capela mortuară a bisericii Sfântul Gheorghe, de pe strada Nicolae Iorga.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 29 iulie, la ora 10.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sursă foto: Facebook/Club Phoenix


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jurnal de călătorie în cheie feminină. Partea a doua: În sfârșit, iată Cracovia!

vin iul. 28 , 2023
Avertisment Acesta nu este un jurnal de călătorie în care puteți să găsiți ce să vedeți într-un loc sau altul. Pentru aceasta există sute de site-uri specializate la care oricine are liber acces. Nu veți găsi nici sugestii de restaurante. Există ghiduri care fac asta de mii de ori mai […]

V-ar putea interesa și: