GMB Computers lansează proiectul „CYMAROP – CENTRUL OPERAȚIONAL, EDUCAȚIONAL ȘI DE CERCETARE ÎN SECURITATE CIBERNETICĂ MARITIMĂ ȘI OPERARE AUTONOMĂ”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vestea proastă pe care nu v-o spune Marcel Ciolacu

joi oct. 19 , 2023
Premierul Marcel Ciolacu pare că trăiește într-o altă Românie decât noi. O Românie în care cu 100 de lei poți să-ți umpli coșul de cumpărături, în care economia merge bine, în care bugetarii câștigă mult mai bine decât cei din privat și li se măresc salariile, în care pensiile speciale […]

V-ar putea interesa și: