Grădinile din Zen Residence. Așa trebuie să arate un ansamblu imobiliar

În orașul Constanța există, din știința mea, un singur ansamblu imobiliar care le oferă locuitorilor un numai o simplă grădină, ci una amenajată cu mici iazuri. Este vorba despre Zen Residence.

Grădinile sunt gata și puteți vedea în imaginea de mai sus cum arată. Plante special selectate, spații verzi, un chioșc foarte potrivit pentru zilele și serile de vară, dar nu numai. Ce nu vedeți în imagini sunt locurile de joacă pentru copii, terenul de spor multifuncțional și spațiile speciale pentru hrănit animalele de companiei.

Sper că ce fac aici cei de la Zen Residence va fi luat drept exemplu de oamenii de afaceri care construiesc blocuri și atât, în sensul că vor oferi mai mult decât un apartament și un loc de parcare. De câțiva ani, au apărut în Constanța astfel de companii mari care construiesc ansambluri integrate, cu barieră, în care intră numai locuitorii, care pot găsi aici multe din facilitățile pe care, din păcate, nu le oferă orașul.

În harta de mai jos puteți vedea unde este localizat Zen Residence.

Iată și un reportaj realizat la fața locului de o echipă Constanța 100%.

V-ar putea interesa și: Cel mai nou parc și loc de joacă din Constanța, în incinta Energia Residence, este gata VIDEO


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Grădinile din Zen Residence. Așa trebuie să arate un ansamblu imobiliar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministrul Turismului recunoaște: România este prea scumpă pentru românul obișnuit

lun dec. 5 , 2022
Ministrul Turismului, Daniel Cadariu, a declarat luni, în emisiunea Talk News de la Prima News TV, despre preţurile mari la pachetele de iarnă din România, că este clar că un român obişnuit, de rând, nu îşi poate permite aşa ceva. Acesta a subliniat însă că în privinţa preţurilor mari la […]

V-ar putea interesa și: