Gradul de ocupare în Mamaia, în hotelurile deschise de Rusalii

În minivacanța de 1 iunie și Rusalii, majoritatea hotelurilor membrilor OPMCTA au avut un grad de ocupare de peste 70%.

Stațiunea Mamaia a fost aproape plină în minivacanța de 1 iunie și Rusalii. Potrivit hotelierilor care sunt membri ai Organizației Patronale Mamaia-Constanța, gradul de ocupare în majoritatea unităților de cazare a fost cuprins între 70% și 95%, dar au existat și câteva hoteluri în care rezervările nu au depășit 55%.

„În stațiunea Mamaia, acest sezon estival va fi mult mai bun decât cel precedent, în principal, datorită scăderii valorii taxei de parcare. În minivacanța de la începutul lunii iunie, românii au fost atrași atât de ofertele bune hotelurilor din Mamaia, cât și de vremea frumoasă. Ei au preferat să mănânce la restaurantele din unitățile de cazare, unde prețurile produselor alimentare sunt aproape la fel ca anul trecut și multe hoteluri le oferă turiștilor pachete de vacanță cu demipensiune.

Până la această dată, numărul rezervărilor pentru vara 2023 crescut cu aproximativ 20% comparativ cu anul 2022. Este foarte probabil ca această creștere să ajungă la peste 50% față de sezonul estival precedent, deoarece românii preferă să facă rezervări last-minute. Mai mult decât atât, unii turiști sună să facă rezervare, abia când sunt pe autostradă sau chiar pe B-dul Mamaia”, afirmă președintele OPMCTA, Nicolae Bucovală.

Nicolae Bucovală: „Ordinul ANPC de a scrie pe lista de meniu și când s-a născut porcul este o crimă”

Iată gradul de ocupare în minivacanța din perioada 1-5 iunie 2023, la câteva dintre hotelurile ai căror administratori sunt membri ai Organizației Patronale Mamaia-Constanța: Hotel Iaki – 95%, Hotel Aurora – 95%, Hotel Tomis – 85%, Hotel Savoy – 91%, Delta – 80%, Hotel Dunărea – 50%, Hotel Picadilly – 75%, Hotel Astoria – 85%, Hotel Zenith – 72%, Hotel Parc – 55%.

„Mulți dintre hotelierii din stațiunea Mamaia au făcut investiții majore în unitățile de cazare, iar turiștii apreciază creșterea gradului de confort și îmbunătățirea calității serviciilor, astfel că devin clienți fideli ai hotelurilor în care s-au simțit bine în anii precedenți.”, au precizat reprezentanții OMPCTA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Procurorii DNA, descindere la CJC

mie iun. 7 , 2023
Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au descins azi, 7 iunie, la sediul Consiliului Județean Constanța. Potrivit surselor noastre, ar fi vizate proceduri de achiziție din cadrul instituției. Mai exact, ar fi vorba despre Serviciul Administrarea Domeniului Public si Privat și despre achiziții referitoare la spații verzi. V-ar putea interesa […]

V-ar putea interesa și: