Gravidă în 8 luni, rănită într-un accident rutier

Gravidă în 8 luni a fost rănită într-un accident rutier, duminică, 2 septembrie, în apropiere de localitatea constănțeană Castelu.

La fața locului au intervenit militarii de la Descarcerare, de la ISU Dobrogea, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, dar și un echipaj SMURD de la Medgidia.

Iată ce spun polițiștii despre accident.

„La data de 01.09.2018, in jurul orelor 13:10, un barbat de 24 de ani, a condus auto marca Skoda, pe DN22C dinspre Medgidia catre Constanta si ajungand la km33+700, din cauza neatentiei, pierde controlul volanului, si paraseste partea carosabila in stânga sensului de deplasare, intrând într-un copac. In urma accidentului a rezultat vătămarea corporala usoara a soferului si a pasagerei din dreapta fata, in varsta de 23 ani.”

 

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

„Ofertă” Turkish Airlines: zborul dintre Miami și Constanța durează aproape 50 de ore

Sun Sep 2 , 2018
Turkish Airlines și Aeroportul Mihail Kogălniceanu au anunțat, recent, așa-zise oferte de preț pentru unele zboruri internaționale cu plecare din Constanța. Destinațiile propuse sunt, printre altele, Bangkok, Beijing, Miami, Tokyo și Delhi. Prețurile nu ar fi, la prima vedere, foarte mari: 504 euro pentru Bangkok, 539 euro pentru Miami și […]
turkish airlines