Grecii din Constanța îi ajută pe cei mai puțin norocoși. Cum puteți participa

elpis

Ca de fiecare data, inainte de Paste si de Craciun, Uniunea Elena din Romania si Comunitatea Elena Constanta desfăsoară actiuni de intrajutorare a semenilor mai putin norocosi.

„Nu conteaza motivele, nu conteaza cuvintele ci doar faptul ca din putinul nostru uneori este bine si crestineste sa daruim, sa impartim din caldura sufletului nostru celor in nevoie. In perioada 15-23 decembrie, in una din aceste zile, vom merge ca de fiecare data in 3-4 sate, in functie de ceea ce se va strange din donatii pentru a ajuta cateva zeci de familii sa aibe parte de un Craciun poate cu un strop mai fericit, sa alinam macar pentru scurt timp unele suferinte. Cine doreste, cine are bunavointa si bucuria sa daruiasca, o poate face la sediul Comunitatii Elene Elpis Constanta, strada Aristide Karatzali Nr. 16 (teatrul de papusi) sau la telefon 0241-619944.”, spun organizatorii.

In privinta a ceea ce se poate dona, facem precizarea ca se primesc donatii in alimente (neperisabile) ex..ulei-zahar-faina-paste-orez…etc, precum si donatii in sume de bani, ce vor fi folosite tot pentru a cumpara alimente.
Cei ce vor sa faca donatii in haine, pantofi, etc. – lucruri de purtat – sunt rugați să aibă în vedere ca se va primi imbracamintea noua, putin purtata, spalata si dezinfectata. In termen popular spunem ca am dori sa se doneze acele lucruri pe care si noi le-am purta cu placere.

Pentru donatiile in afara de cele in bani care vor purta pe chitanta numele donatorului, va rugam a specifica pe sacosa/sacul cu haine sau alimente in clar numele donatorului.

Mentionam ca aceasta actiune va fi in sate din sudul judetului Constanta. De asemenea, organizatorii vă roagă să luați în calcul și posibilitatea de a duce împreună darurile.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

A fi sau a nu fi. Turcescu: Eu sunt ținta! Palaz: Ba eu!

Wed Nov 22 , 2017
Un incident care a avut loc la sediul PMP a fost sursa unui dialog cel puțin interesant, purtat pe rețelele de socializare, între deputatul PMP Robert Turcescu și președintele filialei Constanța a partidului, Claudiu Palaz. Ce s-a întâmplat, de fapt? Noaptea trecută, unun din geamurile sediului PMP, de pe bulevardul […]
robert turcescu claudiu palaz