Grecii din Constanța încep strângerea de fonduri pentru acțiunea „De Paște dăruiește bucurie”

anton antoniadis
Anton Antoniadis, președintele Comunității Elene Elpis Constanța (foto: Constanța 100%)

Comunitatea Elenă Elpis Constanța anunță că a început strângerea de fonduri pentru acțiunea caritabilă de Florii „De Paște dăruiește bucurie”, care se va desfășura în data de 16 aprilie.

„În cadrul aceste acțiuni vor fi ajutate familii din localitățile Lumina și Săcele, familii cu grave probleme de sănătate sau financiare pentru a simți alături de noi fericirea sărbătorilor pascale. Donațiile in sume de bani se pot face în contul RO54BSEA0030000000334369 deschis la banca Credit Agricole sucursala Constanța precum și la sediul Comunității Elene Elpis din strada Aristide Karatzali 16 (teatrul de păpuși).”, spune Anton Antoniadis, președintele comunității.

De asemenea, tot la sediul Comunității se pot aduce alimente neperisabile și haine (noi) ce vor fi donate celor aflați în nevoi.

„Cine dorește să participe la distribuirea ajutoarelor în data de 16 aprilie este cu mare bucurie așteptat alături de noi. Detaliile despre ora plecării le vom face în timp util pe paginile noastre inclusiv cea de Facebook.”, a adăugat acesta.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un nou punct de lucru pentru autorecenzarea asistată în Constanța

Wed Apr 6 , 2022
Constănțenii care doresc să fie asistați pentru autorecenzare se pot deplasa și la punctul de lucru care funcționează în cadrul Complexului Agroalimentar din piața Tomis 3, după următorul program: luni-vineri, între orele 08:00-18:00 și sâmbătă, între orele 09:00-14:00. Pentru mai multe informații și sprijin, puteți să apelați la cele 10 […]
centre-autorecenzare-constanta