Grecii din Constanța nu se lasă și vor intre în Cartea Recordurilor

Grecii din Constanța au planuri mari. Ca de fiecare dată, de altfel. Președintele Comunității Elene Elpis Constanța, Anton Antoniadis, a declarat azi că se fac pregătiri pentru a intra în Cartea Recordurilor.
În 2016, recordul mondial nu a putut fi bătut. Urmează o nouă încercare în 2023

Grecii din Constanța au planuri mari. Ca de fiecare dată, de altfel. Președintele Comunității Elene Elpis Constanța, Anton Antoniadis, a declarat azi că se fac pregătiri pentru a intra în Cartea Recordurilor.

Antoniadis a declarat astăzi că a trimis Uniunii Elene din România pentru a fi incluse în programul anului 2023 trei evenimente: organizarea în Constanța a Olimpiadei de limbă Elenă, organizarea Festivalului Elenismului în Constanța, în perioada 1-15 septembrie 2023, care să fie cuplat cu organizarea unei noi încercări de a bate recordul Guiness Book la un dans grecesc.

Nu va fi sirtaki, ca în 2016, ci altceva. Ce? Surpriză! Vom reveni însă cu detalii.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ați distrus Constanța, Vergil Chițac, Felicia Ovanesian, Ionuț Rusu!

mie sept. 21 , 2022
Astăzi am reușit, în Constanța, un nou record personal la volan: 300 de metri în 18 minute (foto). Mulțumesc primarului Chițac, viceprimarului Rusu și doamnei city manager Felicia Ovanesian. Au distrus orașul. Știu, se lucrează pe străzi (de fapt, mai mult se stă), dar nu acesta este motivul pentru traficul […]
cristian hagi

V-ar putea interesa și: