Grecii din Constanța organizează o acțiune umanitară, de Paște. Vreți să ajutați?

Anton Antoniadis, președintele Comunității Elene Elpis din Constanța

Comunitatea Elenă Elpis organizează, luna viitoare, o acțiune umanitară, la care sunteți invitați să participați.
”Am hotarat ca actiunea umanitara pentru Florii/Paste sa o facem pe data de 8 Aprilie, cu o zi inainte de Florii! Dorim sa multumim deasemenea tuturor celor ce si-au manifestat disponibilitatea pentru donatii, dar pentru ceva de calitate, care sa aduca bucuria in sufletul celor pe care vrem sa-i ajutam, pentru a putea avea posibilitatea de sortare si logistica ar trebui sa avem in vedere urmatoarele”, spun reprezentanții comunității conduse de Anton Antoniadis.

Iată ce trebuie avut în vedere:


– in primul rand trebuie sa ne gandim ca acei oameni nevoiasi pe care vrem sa-i ajutam, este nevoie de pantofi, de haine, haine purtabile, haine noi sau cel putin fara a fi roase, rupte etc, si bineinteles foarte curate. Insa trebuie sa recunoastem (si aici vorbesc in termeni populari) ca degeaba au o haina buna pe ei si umbla prin targ daca de Florii sau Paste nu au ce sa puna in gura lor sau a copiilor!
– hainele ce se vor dona, ar trebui sa fie etichetate. In sensul in care ar trebui ca pachetul sa aibe un “opis” cu ce cuprinde de exemplu…pantalon baiat 6 ani sau haina fata 5 ani sau pantalon barbat masura..X… fusta dama masura…y . Asta pentru a ne ajuta ca sortarea sa se faca cat de cat fluid si fara probleme majore, in asa fel incat daca stim ca avem o familie compusa din 3 adulti…. mama/tata/bunica si 4 copii..2 baieti de 4 si 8 ani si 2 fete de 3 si 7 ani sa putem face deja pachetul respectiv.
– de asemenea, sunt extrem de binevenite alimentele neperisabile gen ulei, zahar, faina, malai, biscuiti, conserve carne/peste, conserve mazare, rosii, bulion, cascaval, branza si multe altele de gen…cam ce poate reprezenta un aliment care sa reziste un timp mai indelungat!
– am fi propus ca dintre cei care doneaza haine sa faca si o donatie, de exemplu o sticla/doua de ulei
– in acelasi timp am primit extrem de multe cereri de la persoane care vor sa doneze diferite sume de bani pentru cumpararea de alimente. Aceste sume vor fi donate, vor fi primite cu chitanta de donatie urmand ca suma totala colectata sa fie folosita pentru cumpararea de alimente iar factura de cumparare precum si sumele donate de fiecare in parte vor fi facute publice (pentru cine nu doreste sa fie facut public numele va rog sa specificati aici sau privat)
In acelasi timp cei ce doneaza alimente bineinteles sunt extrem de bineveniti!

Colectarea va incepe de luni, 20 martie, la sediul Comunitatii, Strada Aristide Karatzali Nr.16!

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avarie RAJA. Trafic îngreunat pe bd. Tomis din municipiul Constanța

Fri Mar 17 , 2017
Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei zile, 17 martie 2017, la conducta principala de alimentare cu apa, de pe bd. Tomis, in zona Colegiul Tehnic Tomis, echipele de interventie RAJA au blocat două benzi de circulatie, pe sensul de mers de la Dacia catre Spitalul Judetean, in intervalul […]
raja