Greenpeace România îi invită pe copii, de ziua lor, pe nava Rainbow Warrior

greenpeace

De ziua copilului, Greenpeace România îi invită pe cei mici în Portul Constanța, unde va fi ancorată nava Rainbow Warrior.

Pe 1 iunie, vizitatorii sunt invitați la tururi ghidate pe navă, unde pot învăța despre istoria impresionantă a navei și discuta cu echipa Greenpeace despre problemele de mediu care ne afectează pe toți și ce putem face împreună pentru un mediu mai curat.

Organizatorii au pregătit și o serie de surprize pentru cei mici:
• face painting;
• atelier de pictură;
• origami.

Atelierele și tururile ghidate sunt organizate în două intervale orare 9-13 și 16-20, în aceste intervale un autobuz RATC va face traseul Poarta 1 (interiorul portului) – Cuibul Reginei, cu o frecvență de 15 minute, GRATUIT.

Nava va fi acostată la Constanța timp de cinci zile, între 29 mai și 2 iunie, perioadă în care vor fi organizate diferite evenimente cu acces GRATUIT pentru public, la bord și în port.

„Îi invităm pe toți iubitorii de natură, oricât de mici sau mari, să discutăm despre natură, schimbări climatice și ce putem face împreună pentru a ne asigurăm că vom lasă moștenire copiilor noștri o planetă cât mai verde.”, au precizat reprezentanți Greenpeace România.

Detalii în aricolul de mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO În Cumpăna, malul Canalului Dunăre - Marea Neagră se prăbușește văzând cu ochii

mar mai 28 , 2019
În Cumpăna, malul Canalului Dunăre – Marea Neagră se prăbușește văzând cu ochii. Fenomenul are loc de mai multe săptămâni, iar locuitorii din zonă sunt îngroziți pentru că locuințele se vor prăbuși. Imaginile surprinse mai jos, recent, arată că prăbușirea malului continuă. Pământul se scurge văzând cu ochii. Cu toate […]

V-ar putea interesa și: