Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța a confiscat 70 de parfumuri

Jandarmii au surprins în Constanţa, două persoane care doreau să vândă fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 70 de produse cosmetice (parfumuri), susceptibile de a fi contrafăcute.

Gruparea Județeană Mobile de Jandarmi Constanța a anunțat, luni, că sâmbătă dimineață, la ora 10.00, jandarmii au desfășurat o acțiune punctuală în apropierea mall-ului situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, unde au surprins două persoane în timp ce comercializau, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 70 de produse cosmetice (parfumuri), susceptibile de a fi contrafăcute. Luate la întrebări, persoanele nu au putut prezenta documentele de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţineau nici autorizaţie de comercializare a bunurilor.

Prin urmare, jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile oprite de la comercializare (parfumuri) au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ministerul Economiei încurajează angajatorii din mediul privat să ofere vouchere de vacanță

Mon Jun 22 , 2020
Voucherele de vacanță, acordate atât personalului din sectorul public, cât și celui din sectorul privat pentru acoperirea cheltuielilor ocazionate de efectuarea concediului de odihnă în regim de turism intern, au produs un impact pozitiv din punct de vedere economic și social. În acest sens, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de […]
vouchere vacanta