Grupul de firme ASFALT DOBROGEA și COMPREST UTIL face angajări. Salariul net ajunge până la 11.000 de lei. Bonus: cazare și mașină

Grupul de firme ASFALT DOBROGEA și COMPREST UTIL face angajări pe perioadă nedeterminată.

Se oferă: un loc de muncă sigur și stabil, salariu atractiv, seriozitate pe termen lung!

Se caută:

  • Ingineri constructori, ingineri construcții civile si șef de șantier, cu experiență în construcția de drumuri. Salariul net este între 7.000 și 11.000 lei pe lună, negociabil în funcție de experiență. Se mai asigură mașină de serviciu și cazare.
  • Echipe de muncitori eșalon asfalt, cu un salariu intre 4.000 și 7.000 lei pe lună, negociabil în funcție de calificare și locul pe care-l ocupă în eșalon.
  • Echipa de dulgheri, cu un salariu între 4.000 și 7.000 lei pe lună, negociabil în funcție de experiență.
  • Șoferi de CIFE beton, autocamion, pompe turnat beton.  Salariu net intre 3.000 și 5.000 lei pe lună, negociabil în funcție de experiență.

Relații suplimentare la telefon: 0726 118 519 , la sediu, pe strada Interioară 4, numărul 8, municipiul Constanţa, sau pe email: office@comprestutil.ro.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Constanța a declarat război capacelor de canalizare și stâlpilor de beton

Thu Jun 3 , 2021
Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de aducere la nivel a capacelor de canalizare, lucru care, spune actualul edil, nu s-a făcut de 20 de ani. „Timp de 20 de ani nicio administrație nu s-a îngrijit să aducă la nivelul carosabilului capacele rețelelor edilitare. Sunt câteva zeci de mii la nivelul […]