Grupul de firme Comprest Util – Asfalt Dobrogea face angajări. Ce salarii se oferă

Grupul de firme Comprest Util – Asfalt Dobrogea face angajări în Constanța, Ovidiu și Sibioara.

În Constanța și Ovidiu se caută:

  • electricieni joasă tensiune – salariu 4.500 de lei
  • șoferi autobetonieră plus pompă beton – salariu 4.500 de lei
  • mecanici pompă beton – salariu 5.000 de lei
  • operatori stație betoane – salariu 4.500 de lei.

Iată și posturile disponibile pentru cariera Sibioara.

  • Conducători auto categoria C – autobasculante de mare tonaj. Mecanici utilaj. Mașiniști la mașini pentru terasamente (încărcător frontal DUMPER). Mecanici excavator. Salarii între 4.700 și 5.300 de lei.
  • Electricieni joasă tensiune. Electrician auto. Mecanici auto. Salarii între 4.500 și 5.000 de lei.
  • Mecanic pentru instalații concasare (lăcătuș mecanic). Salarii între 4.000 și 5.000 de lei.

Se solicită experiență de cel puțin un an.

Salariile sunt nete. Se adaugă bonuri de masă. Se asigură transport la locul de muncă.

Perioada de probă este de trei luni. După această perioadă, salariile se pot mări în funcție de pregătirea, implicarea și eficiența fiecărui angajat.

Relații suplimentare la telefon: 0726 118 519, la sediu (pe strada Interioară 4, numărul 8, municipiul Constanța) sau pe email: office@comprestutil.ro.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Grupul de firme Comprest Util – Asfalt Dobrogea face angajări. Ce salarii se oferă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cristina Dumitrache, PSD: <em>„Utilizarea inovațiilor digitale în domeniul energetic este o prioritate în materie de politici ale Uniunii Europene”</em>

mar mart. 7 , 2023
Hotărârea privind adoptarea opiniei referitoare la Comunicarea Comisiei către Parlamentul European, Consiliu, Comitet Economic și Social European: DIGITALIZAREA SISTEMULUI ENERGETIC – Planul de acțiune al UE, a fost adoptată în ședința de azi a Camerei Deputaților, a anunțat Cristina Dumitrache, deputat PSD de Constanța. Acesta a avut o intervenție în […]

V-ar putea interesa și: