Grupul de firme Comprest Util – Asfalt Dobrogea face angajări

Grupul de firme Comprest Util – Asfalt Dobrogea face angajări pentru cariera Sibioara.

Se caută:

  • Electrician auto – salariu 4500 lei, 
  • Mecanici auto utilaje – salarii între 4.500 și 5.000 de lei,
  • Sudor electric și autogen – salariu 4.500 lei,
  • Gestionar – salariu 4.000 lei.

Salariile sunt nete. Se adaugă bonuri de masă și se asigură transport la locul de muncă.

După perioada de probă de trei luni, salariile se pot mări în funcție de pregătirea, implicarea și eficiența fiecărui angajat.

Relații suplimentare la telefon: 0727223109 , la sediu, pe strada Interioară 4, numărul 8, municipiul Constanţa, sau pe email: office@comprestutil.ro.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Deputatul Marian Crușoveanu și viceprimarul Ionuț Rusu, de vorbă cu tinerii liberali

lun iun. 12 , 2023
Deputatul Marian Crușoveanu s-a întâlnit ieri cu tinerii din PNL Constanța, întâlnire inițiată sub umbrela cafenelei liberale. „A fost un prilej prin care atât eu, cât și colegul meu, viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu, am putut împărtăși din experiența dobândită în administrația publică locală și am putut răspunde la toate […]

V-ar putea interesa și: