Guvernul a cumpărat pentru Aeroportul Mihail Kogălniceanu două sisteme de control al temperaturii

Sistemele au o precizie de 0,2o C

Pe aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța au fost montate și puse în funcțiune 2 sisteme pentru screening-ul temperaturii pasagerilor (termoscannere). Achiziția a fost realizată de către Guvernul României.

Aceste aparate de tip CK 350F (producție Irlanda) au fost amplasate în Terminalele de Plecări și Sosiri Internaționale. Sistemele au o precizie de 0,2o C, au capacitatea de a monitoriza simultan 20 de pasageri și pot fi setate să transmită alarme vizuale și sonore pentru optimizarea timpilor de prelucrare.

În vederea limitării răspândirii virusului Covid-19, în completare la măsurile de igienă, dezinfecție și  triaj epidemiologic ce sunt implementate de aeroport, aceste aparate ajută la detectarea pasagerilor care au o temperatură ridicată a corpului și care ar putea să se încadreze în definiția de caz.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ruana Florina Ceaușescu, fostă ziaristă, membră PMP și inspector în Consiliul Județean Constanța, a ajuns vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Administrarea Activelor Statului

Wed May 6 , 2020
Organizatia judeteana Constanta a Partidului Miscarea Populara are, incepand din 5 mai 2020, un reprezentant in una dintre cele mai importante autoritati la nivel central. Ruana Florina Ceausescu a fost numita, prin Decizia nr. 236/5.05.2020 emisa de premierul Ludovic Orban si publicata in Monitorul Oficial, in functia de vicepresedinte al […]