Guvernul a prelungit termenul de depunere a declaraţiei unice

 

Guvernul a adoptat, în şedinţa de joi, o ordonanţă de urgenţă prin care a fost prelungit, termenul de depunere a declaraţiei unice de către contribuabili.

Noul termen este 31 iulie, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

„Termenul a fost prelungit până la 31 iulie pentru depunerea declaraţiei unice. Termenul era iniţial 16 iulie. Cu alte cuvinte, toate acele modificări făcute de Guvern în acest an rămân în vigoare, dar cu schimbarea termenului prorogat. Bonificaţiile rămân în vigoare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

Astfel, contribuabilii pot depune până la 31 iulie declaraţia unică privind contribuţiile sociale şi impozitul pe venit datorate de persoanele fizice. Declaraţia poate fi depusă şi on-line.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ani Merlă speră ca Primăria Constanța să atragă finanțare din Japonia

Thu Jul 12 , 2018
O echipă de experți japonezi în urbanism și planificare urbană și reprezentaţi ai Băncii Mondiale au organizat astăzi, la Constanţa, un seminar cu tema „Calitate în Infrastructură”. La întâlnire au participat şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, reprezentanţi ai Zonei Metropolitane Constanţa, dar şi operatori de servicii publice din municipiu. În […]