Guvernul Cîțu a fost demis

florin citu

Moţiunea de cenzură a trecut, conform numărătorii paralele PSD şi USR, ceea ce înseamnă că Guvernul Cîţu este demis. La această oră sunt numărate voturile, fiind aşteptat anunţul oficial.

Au fost exprimate 281 de voturi.

Pentru ca moţiunea să treacă, erau necesare 234 de voturi.

„Guvernul Cîţu a fost demis cu un scor fabulos – 281 de voturi! Este victoria voastră, a tuturor românilor!”, a scris pe Facebook liderul PSD Marcel Ciolacu.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Străzi construite de la zero în cartierele Baba Novac și Palazu Mare din Constanța

mar oct. 5 , 2021
Primăria Constanța a anunțat că se construiesc străzi de la zero. În cartierul Baba Novac, lucrările de asfaltare a zonei carosabile cuprind tot mai multe străzi. Echipele administratorului drumului public au intervenit ieri cu utilaje pentru turnarea asfaltului pe strada Scheia. Vorbim despre 1.566 mp de carosabil care au fost […]

V-ar putea interesa și: