Guvernul PSD finalizează setul de norme prin care în toate licitațiile publice să se aplice „Criteriul verde”

Guvernul PSD finalizează setul de norme prin care în toate licitațiile publice să se aplice „Criteriul verde”.

Astfel, prin introducerea „Criteriului verde” în licitațiile publice, oferim un avantaj semnificativ companiilor românești.

„Acest criteriu favorizează firmele cu rute de transport scurte și impact redus asupra mediului. De la industria auto cu Dacia și Ford, până la materiale de construcții și agro-alimentar, toate companiile care produc în România vor beneficia de această inițiativă.”, a anunțat Cristina Dumitrache, deputat PSD.

PSD continuă să susțină firmele românești și adoptăm cele mai bune măsuri pentru dezvoltarea economiei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Curtea de Justiție a Uniunii Europene dă dreptate Asociației Elevilor din Constanța în lupta cu Consiliul Județean

joi feb. 8 , 2024
Curtea de Justiție a Uniunii Europene a pronunțat în 25 ianuarie 2024 o hotărâre care confirmă poziția Asociației Elevilor din Constanța. Autoritățile locale nu pot condiționa transportul elevilor de transferul banilor de la bugetul de stat! În anul 2021, Consiliul Județean Constanța a adoptat HCJ nr. 20/2021 care stabilește la […]

V-ar putea interesa și: