Guvernul României alocă 55 milioane lei Sanatoriului Balnear din Techirghiol

Guvernul a aprobat, miercuri, indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea şi repararea unui corp al clădirii Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol din judeţul Constanţa.

Hotărârea adoptată vizează consolidarea şi repararea în regim de urgenţă, amenajări interioare, recompartimentări şi refacerea finisajelor la corpul C1 al sanatoriului.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, valoarea totală a investiţiei este de 55 milioane lei (inclusiv TVA), din care construcţii-montaj 40 milioane lei (inclusiv TVA). Investiţia este eşalonată pe trei ani.

Se vor consolida elementele de structură şi se va îmbunătăţi protecţia seismică, păstrându-se caracteristicile arhitecturale ale construcţiei.

Finanţarea obiectivului se realizează de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Sănătăţii. Durata de execuţie a investiţiei este de 36 luni.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Două ferme de păsări au fost amendate de Garda de Mediu Constanța

Wed Sep 14 , 2022
Două ferme de păsări din Lumina și din Mihail Kogălniceanu au fost amendate de Garda de Mediu cu 110.000 de lei, una pentru că a depăşit capacitatea maximă autorizată pentru creşterea păsărilor, iar cealaltă pentru că îşi desfăşura activitatea fără viza anuală, aceasta din urmă fiind închisă până la intrarea […]