Guvernul României va prezenta, sâmbătă, o nouă ordonanță militară

Ludovic Orban, președintele PNL

Guvernul României va prezenta, sâmbătă, o nouă ordonanță militară. Premierul Ludovic Orban a anunţat, după o întâlnire de lucru cu ministrul de Interne, Marcel Vela, şi cu cel al Sănătăţii, Nelu Tătaru, că noua ordonanță este aproape în forma finală şi urmează a fi prezentată în cursul zilei.

„Am evaluat situaţia, am pregătit elementele pentru o nouă ordonanţă militară, care va fi prezentată de echipa de la MAI în cursul zilei de astăzi, am făcut evaluarea… Cu siguranţă vă vor fi prezentate măsurile, ea practic e aproape în forma finală, ordonanţa. Am evaluat intrările în ţară, am evaluat capacitatea de carantinare.”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, după o întâlnire de lucru la Ministerul de Interne, la care a participat şi ministrul Marcel Vela.

El a spus că la întâlnire a participat şi ministrul Sănătăţii, fiind stabilite şi măsuri de pregătire a spitalelor care urmează să primeacă pacienţi cu COVID-19.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Numărul de cazuri de coronavirus în Constanța a scăzut, în ultimele 24 de ore

Sat Apr 4 , 2020
Numărul de cazuri de pacienți depistați cu virusul Covid-19 în județul Constanța a scăzut, în ultimele 24 de ore. Grupul de Comunicare strategică a comunicat că azi, 4 aprilie, la ora 12.00, în județ erau 110 cazuri. Ieri, la aceeași oră, erau 117 cazuri. Până astăzi, 4 aprilie, ora 12.00, […]
coronavirus constanța