Hagi despre Simona Halep:„„În lumea asta şi în viaţă există şi oameni răi, dar binele îl bate totdeauna pe ăla rău”

Gheorghe Hagi a declarat astăzi, în legătură cu decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) care a redus suspendarea Simonei Halep de la patru ani la nouă luni, că este o mare victorie pentru sportiva noastră, dar şi pentru oamenii din staful său care au ajutat-o să îi convingă pe cei de la TAS de corectitudinea ei. Hagi a precizat că s-a dovedit încă o dată că binele bate răul.

„Este o victorie mare a ei în primul rând, pentru ea şi pentru oamenii din staful ei, care au muncit şi au ajutat-o să-i convingă pe cei de la TAS de corectitudinea ei şi de cine este Simona. Bravo ei, felicitările mele şi să vină să înceapă treaba, să o vedem iar pe teren, să ne bucurăm de ea şi să joace iar tenis, că unii au făcut ca să nu joace”, a declarat Hagi, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Hagi a fost întrebat dacă el crede că Simona Halep va reuşi să revină la forma de dinainte de suspendare.“Vorbim de numărul 1 mondial, să o întrebaţi pe ea, nu pot să vorbesc eu din afară. Cel mai bine este să spună ea. Vorbim de o personalitate şi trebuie să o lăsăm pe ea să vorbească. Important e că ea a câştigat această bătălie, această luptă şi merită felicitări. Îi urez baftă în continuare”, a afirmat Gheorghe Hagi.

Întrebat dacă se aştepta ca Simona Halep să aibă aşa mulţi fani alături de ea, Hagi a răspuns:

„În lumea asta şi în viaţă există şi oameni răi, dar binele îl bate totdeauna pe ăla rău. S-a dovedit încă o dată că binele bate răul. Eu cred că sunt oameni mult mai mulţi care vor bine decât oameni care mai găsesc anumite lucruri. Ăia sunt puţini. Aşa cred eu. Hai să ne uităm la oamenii buni, la cei care fac bine. Sunt mult mai mulţi”.

Hagi a subliniat faptul că nimeni nu îi dădea Simonei Halep nicio şansă, dar ea a fost încrezătoare.

„E bine că s-a dus. Am văzut că nimeni nu îi dădea nicio şansă, ea a fost încrezătoare. Rămâne lucrul cel mai important că a câştigat şi va fi din nou pe teren. Ăsta este lucrul cel mai important”, a explicat Hagi.

El a avut şi un mesaj pentru Simona Halep.

„Să câştige în continuare. Sunt sigur că va lupta şi că va câştiga”, a declarat Hagi.

Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv, de la Lausanne, a dat marți un verdict favorabil sportivei din Constanța, prin decizia de a reduce drastic perioada de suspendare de la patru ani, la nouă luni. 

Prima declarație a Simonei Halep după ce a aflat că poate reveni pe teren


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marian Crușoveanu: „România puternică este România care promovează valorile europene”

mie mart. 6 , 2024
Zilele acestea, București este epicentrul vieții politice europene. Congresul Partidului Popular European, desfășurat în România, subliniază legăturile solide ale PNL, la nivel european. „La lucrările congresului se vor lua decizii de seamă pentru următorii 5 ani, pentru toate provocările majore al Uniunii Europene, ceea ce înseamnă, practic, că orientările strategice […]
Marian Crușoveanu (dreapta) la congresul PPE din București, alături de prefectul Constanței, Silviu Coșa, și de Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța

V-ar putea interesa și: