Hagi și Popescu, prezenți la premiera de gală a filmului „Între chin și amin” din Ovidiu

Primarul George Scupra, Gheorghe Hagi, Toma și Elena Enache, Gheorghe Popescu și George Drăgan, la premiera filmului, în Ovidiu

Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu au fost prezenți la premiera de gală a filmului „Între chin și amin” din Ovidiu.

Cei doi cumnați au urmărit sâmbătă filmul alături de ovidieni, care au avut la dispoziție două proiecții, la Centrul Cultural Elena Roizen.

Spațiul a fost pus la dispoziție gratuit de Primăria Ovidiu. Intrarea a fost liberă.

De la eveniment nu a lipsit nici primarul localității Ovidiu, George Scupra, pe care l-am văzut și la premiera de gală din municipiul Constanța.

Kira, fata lui Gheorghe Hagi, și-a făcut debutul în lung metraj cu acest film.

O recenzie a peliculei puteți citi mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Începe „Teatru la școala din sat”, un proiect cultural despre drama copiilor ai căror părinți lucrează în străinătate

Dum oct. 6 , 2019
Luni, 7 octombrie, începe „Teatru la școala din sat”, un proiect cultural despre drama copiilor ai căror părinți lucrează în străinătate. Proiectul, care va derula în aproape 30 de localități din județul Constanța, dar nu numai, are ca scop stimularea participării elevilor școlilor generale din județele Constanța și Ialomița la […]

V-ar putea interesa și: