Haideți să găsim un bătrân care nu s-a mai întors acasă

COMPLETARE ora 22.03. Persoana a fost găsită în Faleză Nord și se îndreaptă acum spre casă.

Familia unui bătrân vă cere ajutorul.

Bărbatul nu se descurcă singur, nu este comunicativ, este dezorientat, suferă de demență senilă.

A fost văzut ultima dată în cartierul Inel 1, în jurul orei 12. Era îmbrăcat cu cămașă cu mânecă lungă, vestă de blugi, pantaloni negri, pantofi maro, pălărie de paie.

Îl cheamă Gheorghe Popescu.

Rugăm sunați la număr de telefon 0771031567 în caz că îl vedeți.

Vă mulțumim pentru ajutor!


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Instanța Supremă se pronunță definitiv: pilotajul românesc rămâne la Administrația Porturilor Maritime Constanța

mie iun. 23 , 2021
Serviciul de pilotaj al navelor în porturile maritime este un serviciu indispensabil activității portuare, care trebuie să se concentreze pe siguranța vieții omenești, pe siguranța navigației, pe necesitatea protejării mediului înconjurător și a infrastructurii de transport naval. Astfel, în cadrul dezbaterilor derulate în interiorul comunității portuare în cursul ultimelor luni, […]

V-ar putea interesa și: