Hang Out, singurul festival de origine alternativă din Constanţa, a ajuns la final

Hang Out – Festival de origine alternativă a ajuns la final. Timp de trei zile, drumul a numeroși constănțeni şi turiști, care au avut suficient curaj să înfrunte traficul nemilos, s-a îndreptat către Mamaia Nord, la extraordinarele concerte ale celor mai bune trupe de rock alternativ din România. Iniţiativa Asociaţiei Eurocult, realizată cu sprijinul Consiliului Județean Constanţa, a înregistrat mai multe premiere. Astfel, este primul festival de rock alternativ din regiune şi este pentru prima oară când 12 din cele mai bune trupe ale acestui gen se întâlnesc pe o scenă din judeţul Constanţa. Evenimentele adiacente concertelor – tattoo şi tattoo cu henna, mandale, manga şi character design, canoe şi paddeling, biciclete, precum şi multe altele – au intrat imediat în atenţia publicului, care s-a înghesuit să rămână cu o amintire “artistică”.

Scena a fost luată cu asalt de Moonlight Breakfast, Robin and The Backstabbers, The Mono Jacks, Les Elephants Bizarres, Viţa de Vie, Omul cu Şobolani, Mr. Jurjak, The Amsterdams, ROA, Byron, Travka şi Toulouse Lautrec care, timp de trei zile, au făcut revoluţie la Mamaia. Fiecare trupă şi-a spus povestea, fiecare melodie şi-a transmis mesajul şi fiecare artist şi-a exprimat liber părerile pe scena ridicată special pentru acest eveniment.

Ieri seară, în închiderea festivalului, băieţii de la Toulouse Lautrec au impresionat prin stil, iar cei de la Travka au realizat o adevărată cursă de anduranţă dat fiind problemele cu care s-au confruntat. Versurile şi melos-urile celor de la Byron au fost cântate de întreaga plajă, trupa fiind iubită de un public extrem de larg, nu neapărat aparţinând genului. ROA a făcut să explodeze plaja, energia scenică transmisă de aceştia fiind unică şi au lansat o provocare: „să ne vedem şi la anul”!

Organizatorii mulţumesc Primăriei Năvodari, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis”, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi „M. Kogălniceanu”, Inspectoratului de Poliţie Judeţean, SC Envirotech SRL şi Polaris pentru sprijinul acordat şi pentru profesionalism.

Mulţumim Radio Guerilla, principalul partener media!

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO+VIDEO. Poluare cu lampioane, pe faleza Cazinoului din Constanța

Mon Aug 14 , 2017
Comercianții de ocazie au găsit o nouă modalitate să scoată nu ban necinstit: vând lampioane pe faleză. Duminică seara, doi astfel de vânzători se aflau în zona statuii lui Eminescu de pe faleza Cazinoului și aveau o ofertă specială: 3 la 10 lei. Nu duceau lipsă de clienți, dimpotrivă. I-am […]
lampioane