Haos la City Mall. VIDEO

intersectie 2

Noul sens giratoriu de pe bd. Soveja, din dreptul City Mall, a fost pus astăzi în funcțiune.

De fapt, este vorba despre o improvizație, așa cum se poate vedea în imagini. Traficul a fost serios afectat de această măsură. Nu există încă marcaje rutiere pe șosea care să te avertizeze că urmează un giratoriu. Șoferii de pe banda a doua sunt nevoiți să intre pe prima bandă, evident, spre disperarea celor care trec pe acolo.

Astăzi după-amiază, la fața locului era haos: claxoane, înjurături, nervi. Un singur lucru lipsea: un polițist.

Punerea în funcțiune a sensului a fost făcută fără o notificare prealabilă a Primăriei Constanța sau a Poliției Rutiere. Nu ar fi stricat deloc un comunicat de presă, domnilor.

Centrul giratoriu este controversat încă din stadiul de proiect. Acesta este amplasat la numai câțiva metri de un alt sens, îngreunând astfel circulația, așa cum scria Constanța News. Sunt curios să văd studiul de oportunitatea care a stat la apariția lui. Singurul său scop este să îi ajute pe clienții mall-ului construit în parc să ajungă cu câteva zeci de secunde mai repede în parcare.

Pe aceeași temă:

De ce murim pe șosele. Cum ne poate salva viețile Teoria Ferestrelor Sparte

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Haos la City Mall. VIDEO

  1. Drumul Mamaia – Navodari are peste 15 sensuri exact ca asta amplasate la cateva sute de metri distanta intre ele. Bataie de joc.

  2. Au fost desființate cel puțin 20 locuri de parcare si asa insuficiente. Locuitorii de la blocuri nu stiu unde o sa mai parcheze mâinile. Acest sens chiar nu are nici un rost!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cu ce se mai laudă deputatul (acum PSD) Florin Gheorghe

mie apr. 13 , 2016
Deputatul Florin Gheorghe salută votul senatorilor din data de 11 aprilie 2016 pe marginea propunerii legislative iniţiate de acesta, privind accesul gratuit la varianta electronică a documentelor publicate în Monitorul Oficial al României: „Luni, Senatul României mi-a făcut o surpriză plăcută, votând pentru iniţiativa depusă de mine, înregistrată cu nr. […]

V-ar putea interesa și: