Haos pe aeroportul din Amsterdam. Sfatul Tarom

Pe aeroportul Schiphol din Amsterdam este haos. Mii de oameni așteaptă ore întregi la cozi.

TAROM are un sfat pentru cei care sunt nevoiți să zboare de acolo.

„În contextul generat de cozile uriașe și aglomerația foarte mare de la filtrele de control de securitate,respectiv ghişeele de control paşapoarte de pe Aeroportul din Amsterdam, Compania TAROM anunță că pentru a veni în sprijinul pasagerilor săi a decis și a întreprins toate demersurile necesare astfel încât pentru zborurile dinspre Amsterdam, efectuarea formalităților de check-in să poate fi permisă cu 3 ore înainte de ora stabilită pentru decolare.”, a anunțat compania românească.

V-ar putea interesa și: De ce Olanda și România sunt pe două planete diferite (plus câteva sfaturi practice)

Mesajul continuă:

„Este, de asemenea, o măsură pe care o recomandăm tuturor pasagerilor noștri pentru ca întreaga activitate legată de formalitățile necesare îmbarcării să se desfășoare în condiții optime, iar în acest sens reiterăm rugămintea fermă de a vă prezenta la aeroport cu minimum 3 ore înainte de ora de plecare.
Vă reamintim că pe site-ul oficial www.tarom.ro puteți efectua gratuit check-in online. Vă puteți înregistra cu maximum 30 ore și minimum 1 oră înainte de ora la care este programat zborul dvs.
Vă mulțumim anticipat pentru cooperare și înțelegere și vă așteptăm cu drag la bordul aeronavelor TAROM!”.

Foto: Facebook/Tarom


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Din cauza unei avarii, patru localități și mai multe cartiere din Constanța rămân fără apă

mar sept. 13 , 2022
Marți seară, în jurul orei 20.30, magistrala de alimentare de la stația de tratare și pompare Palas, conducta cu diametrul de 800 mm, a suferit o avarie în zona intersecției bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Vârful cu Dor din municipiul Constanța. Având în vedere diametrul mare al conductei, presiunea și […]

V-ar putea interesa și: