Haos pe aeroportul din Amsterdam. Sfatul Tarom

Pe aeroportul Schiphol din Amsterdam este haos. Mii de oameni așteaptă ore întregi la cozi.

TAROM are un sfat pentru cei care sunt nevoiți să zboare de acolo.

„În contextul generat de cozile uriașe și aglomerația foarte mare de la filtrele de control de securitate,respectiv ghişeele de control paşapoarte de pe Aeroportul din Amsterdam, Compania TAROM anunță că pentru a veni în sprijinul pasagerilor săi a decis și a întreprins toate demersurile necesare astfel încât pentru zborurile dinspre Amsterdam, efectuarea formalităților de check-in să poate fi permisă cu 3 ore înainte de ora stabilită pentru decolare.”, a anunțat compania românească.

V-ar putea interesa și: De ce Olanda și România sunt pe două planete diferite (plus câteva sfaturi practice)

Mesajul continuă:

„Este, de asemenea, o măsură pe care o recomandăm tuturor pasagerilor noștri pentru ca întreaga activitate legată de formalitățile necesare îmbarcării să se desfășoare în condiții optime, iar în acest sens reiterăm rugămintea fermă de a vă prezenta la aeroport cu minimum 3 ore înainte de ora de plecare.
Vă reamintim că pe site-ul oficial www.tarom.ro puteți efectua gratuit check-in online. Vă puteți înregistra cu maximum 30 ore și minimum 1 oră înainte de ora la care este programat zborul dvs.
Vă mulțumim anticipat pentru cooperare și înțelegere și vă așteptăm cu drag la bordul aeronavelor TAROM!”.

Foto: Facebook/Tarom

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Din cauza unei avarii, patru localități și mai multe cartiere din Constanța rămân fără apă

Tue Sep 13 , 2022
Marți seară, în jurul orei 20.30, magistrala de alimentare de la stația de tratare și pompare Palas, conducta cu diametrul de 800 mm, a suferit o avarie în zona intersecției bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Vârful cu Dor din municipiul Constanța. Având în vedere diametrul mare al conductei, presiunea și […]