HĂRȚI Cum se va circula pe străzile care devin artere rutiere cu sens unic începând cu 21 aprilie

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de resistematizare rutieră din zonele rezidențiale care are ca scop decongestionarea traficului rutier și reducerea poluării.

Începând de  miercuri, 21 aprilie, 6 străzi din municipiul Constanța devin artere rutiere cu sens unic. Circulația autovehiculelor se va desfășura astfel:

– pe strada Ștefan Mihăileanu se va circula dinspre strada Griviței spre strada Cuza Vodă;

– pe strada Tudor Vladimirescu se va circula dinspre bulevardul Tomis spre strada Răscoala din 1907;

– pe strada Decebal se va circula dinspre strada Răscoala din 1907 spre bulevardul Tomis;

– pe aleea Câmpinei se va circula dinspre strada Prelungirea Liliacului spre strada Câmpinei;

– pe strada Dionisie cel Mic se va circula dinspre strada Barbu Ștefănescu Delavrancea până la aleea care asigură legătura cu strada Soveja, în zona blocului 70.

– pe aleea adiacentă străzii Flămânda se va circula dinspre Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” spre strada Flămânda.

- pe aleea adiacentă străzii Flămânda se va circula dinspre Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” spre strada Flămânda.

Odată cu introducerea regimului de sens unic vor fi amenajate zone de parcare, acolo unde permite configurația carosabilului, fără ca circulația rutieră să fie obstrucționată.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

2 comentarii

  • Util articol !

  • Georgionio Bizanti

    Strada Flamanda ar trbui sa fie facuta cu sens unic dinpsre Lahovari spre Bdul Tomis, pt a putea a avea totusi o legatura pe ambele directii intre Victoriei si Trocadero. Dinspre zona Bdul Tomis spre Lapusneanu sunt 3 strazi care duc intr-o singura directie, Farului, Poporului si Flamanda. Pt a avea acces de la Dacia, de pe Lapusneanu pe Tomis trb sa sa faci fie stanga la Trocadero si sa mergi pe Mihai Viteazu pana la intersectia cu Nicolae Iorga, fie mergi pana la sensul giratoriu de la Andrei Saguna, care te scoate direct in Nicolae Iorga.

    P.S. Ion Ratiu, Poporului si Nicolae Iorga trebuie neaparat reabilitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.