HĂRȚI Cum se va circula pe străzile care devin artere rutiere cu sens unic începând cu 21 aprilie

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de resistematizare rutieră din zonele rezidențiale care are ca scop decongestionarea traficului rutier și reducerea poluării.

Începând de  miercuri, 21 aprilie, 6 străzi din municipiul Constanța devin artere rutiere cu sens unic. Circulația autovehiculelor se va desfășura astfel:

– pe strada Ștefan Mihăileanu se va circula dinspre strada Griviței spre strada Cuza Vodă;

– pe strada Tudor Vladimirescu se va circula dinspre bulevardul Tomis spre strada Răscoala din 1907;

– pe strada Decebal se va circula dinspre strada Răscoala din 1907 spre bulevardul Tomis;

– pe aleea Câmpinei se va circula dinspre strada Prelungirea Liliacului spre strada Câmpinei;

– pe strada Dionisie cel Mic se va circula dinspre strada Barbu Ștefănescu Delavrancea până la aleea care asigură legătura cu strada Soveja, în zona blocului 70.

– pe aleea adiacentă străzii Flămânda se va circula dinspre Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” spre strada Flămânda.

- pe aleea adiacentă străzii Flămânda se va circula dinspre Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” spre strada Flămânda.

Odată cu introducerea regimului de sens unic vor fi amenajate zone de parcare, acolo unde permite configurația carosabilului, fără ca circulația rutieră să fie obstrucționată.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “HĂRȚI Cum se va circula pe străzile care devin artere rutiere cu sens unic începând cu 21 aprilie

  1. Strada Flamanda ar trbui sa fie facuta cu sens unic dinpsre Lahovari spre Bdul Tomis, pt a putea a avea totusi o legatura pe ambele directii intre Victoriei si Trocadero. Dinspre zona Bdul Tomis spre Lapusneanu sunt 3 strazi care duc intr-o singura directie, Farului, Poporului si Flamanda. Pt a avea acces de la Dacia, de pe Lapusneanu pe Tomis trb sa sa faci fie stanga la Trocadero si sa mergi pe Mihai Viteazu pana la intersectia cu Nicolae Iorga, fie mergi pana la sensul giratoriu de la Andrei Saguna, care te scoate direct in Nicolae Iorga.

    P.S. Ion Ratiu, Poporului si Nicolae Iorga trebuie neaparat reabilitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Focuri de armă în Portul Constanța pentru prinderea unor marinari egipteni

vin apr. 16 , 2021
În data de 15.04.2021, în jurul orei 17.00, în urma unui denunț, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat activități specifice, deplasându-se în dana 37 a Portului Constanța, unde era acostată o navă străină, sub pavilion Egipt. La fața locului, a fost identificat un grup de marinari […]

V-ar putea interesa și: