Heka Hospital, cel mai nou spital privat din Constanța, se deschide pe 30 iunie

heka hospital

Heka Hospital, cel mai nou spital privat din județul Constanța, se inaugurează sâmbătă 30 iunie.

Proiectul Heka Hospital a pornit ca structură de spital multidisciplinar şi ţinteşte către cel mai înalt prag, acela de a deveni un punct de referinţă în acordarea de servicii medicale.

Cu o investiţie de peste 6 milioane de euro, unitatea sanitară reuneşte specialităţi importante ale medicinei, fiind o nouă opţiune de investigare, evaluare şi tratare, pentru locuitorii judeţului şi numai, prin Compartimentul de Primiri Urgenţe deschis non-stop, Compartimentul de Radiologie si Imagistică medicală (CT, Rx, ecografie), Departamentul de Gastroenterologie, Ambulatoriu de specialitate şi Blocul operator dotat la standarde internationale.

Heka Hospital este singurul spital privat din regiune care a primit avizul Ministerului Sănătăţii pentru înfiinţarea unui Compartiment de Primiri Urgenţe. Creat în scopul acordării îngrijirilor imediate, Compartimentul de Primiri Urgenţe este dotat cu aparatură peformantă pentru a asigura servicii medicale complexe în situaţiile de urgenţe medico-chirurgicale.

Totodată, unitatea medicală are integrat propriul serviciu de transport medical asistat (Serviciu de Ambulanţă) disponibil 24/7.

Împărţită pe 6 nivele, unitatea medicală privată va acorda asistenţă medicală, în regim de Ambulator / Spitalizare de zi / Spitalizare continuă, pentru următoarele specialităţi medicale şi chirurgicale: Cardiologie, Chirurgie generală, Chirurgie pediatrică, Chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă, Dermatovenerologie, Diabet Zaharat, nutriție și boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Hematologie, Medicină Internă, Medicina muncii, Medicină sportivă, Nefrologie, Neurologie, Neurochirurgie – chirurgie spinală, Oftalmologie, O.R.L., Ortopedie și Traumatologie, Reumatologie, Urologie.

Blocul operator al spitalului este prevăzut cu două săli de operaţie şi secţie ATI, dotată cu cea mai modernă tehnologie din domeniu. Spitalul are în componență Laborator performant de analize medicale, Farmacie cu circuit închis şi Unitate de transfuzii sanguine.

Printre facilităţile oferite în Heka Hospital se numără Compartimentul de Radiologie si Imagistică medicală (CT, Rx, ecografie), precum şi Departamentul de Gastroenterologie şi endoscopie digestivă, oferind astfel o calitate sporită actului medical.

Comunicat de presă
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polițiștii locali au folosit forța în Satul de Vacanță

Sat Jun 30 , 2018
Polițiștii locali au folosit forța în Satul de Vacanță din Constanța, în data de 29 iunie. Echipele de control au acționat pentru verificarea unor sesizări cu privire la modul de desfășurare a activităților comerciale de către un operator economic din Satul de Vacanța și dacă acesta deține actul final de […]
politia locala constanta