Horia Constantinescu a intrat în casele țiganilor care vând porumb fiert și gogoși pe plaje din Eforie VIDEO

Imagini suprarealiste au fost surprinse, marți, pe plaja din Eforie Nord.

Șeful Protecției Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu, i-a verificat pe vânzătorii ambulanți de porumb fier și gogoși de pe plaja din Eforie.

Cu ritmurile melodiei „Constantine, Constantine” în fundal, așa cum se vede în clipul de mai jos, Horia Constantinescu îi cere cartea de identitate unui domn care târa după el o tavă cu câteva gogoși. Omul refuză: „Să vină poliția”.

Șeful OPC nu se lasă:

„Știi cum e: the easy way sau the hard way”, îi spune domnului vânzător.

A fost „the hard way”.

„A fost the hard way pentru că am apelat la colegii din poliție care au procedat la legitimarea și conducerea acestuia la secție în încercarea de a depista locul unde se fabrică aceste minunății gastronomice”, a spus Constantinescu.

Constantinescu nu se lasă și încearcă să ia urma produselor. Aveți mai jos imagini cu el și un inspector al Protecției Consumatorilor pe niște coclauri din Eforie. Aceasta îi recomandă să aștepte poliția, „ca să nu ia bătaie”.

„Mie îmi place bătaia. Dată, luată, nu mai contează”, e replica lui Constantinescu.

Aceștia intră în locuința unor țigani unde se pregăteau gogoșile și porumbul.

„Cum se zice corect, Ave Romanes, sau cum se zice în engleză, la voi”, le spune acestora, când intră pe ușă.

Doamna care îl însoțește insistă pe lângă el să sune la poliție, dar acesta continuă dialogul pigmentat cu cuvinte în rromanes.

Imagini mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Horia Constantinescu a intrat în casele țiganilor care vând porumb fiert și gogoși pe plaje din Eforie VIDEO

  1. Sa vina si la Techirghiol, avem si noi un astfel de exemplar (Dutu Doru), autoritatile ignora orice sesizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Școală de vară la CERONAV

mie iul. 11 , 2018
Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a fost, pe 6 iulie 2018, gazda Școlii de Vară– Actualități și Perspective în Inginerie. Manifestarea desfășurată în perioada 02- 06 iulie 2018, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, susținută de Universitatea „Ovidius” din Constanța, în parteneriat cu Universitatea […]
ceronav

V-ar putea interesa și: