Horia Constantinescu a plecat din partidul lui Dan Voiculescu

horia constantinescu

Horia Constantinescu și-a dat demisia din PPU-SL, după ce a candidat din partea acestui partid pentru funcția de primar al municipiului Constanța, clasându-se pe locul al patrulea.

„Colaborarea Horia Constantinescu – PPU-SL a fost un pact încheiat punctual în vederea susținerii unei liste de consilieri locali, în Consiliul Local Municipal Constanța, obiectiv nerealizat, motiv pentru care am încetat activitatea politică din PPU-SL.

Chiar dacă această colaborare politică se oprește aici, sper, din tot sufletul, ca proiectul meu legislativ, privind măsurile de încurajare a producătorilor români, să primească în continuare susținerea partidului.

Nu doresc să mă implic în alegerile parlamentare, în sensul unei candidaturi, din simplul motiv că am multe de rezolvat acasă, la Constanța. Vreau să rămân aici. Nu sunt un oportunist ci un om gospodar.  

Voi continua împreună cu Asociația eTrezirea toate proiectele începute, reabilitarea Parcului Palatului Copiilor fiind unul dintre obiectivele principale. În paralel, lucrăm deja la noi inițiative.”, a precizat Horia Constantinescu.

Citește și: Horia Constantinescu, al patrulea politician ca importanță din Constanța. O greșeală și o victorie

După alegerile locale din 27 septembrie, acesta și-a reluat activitatea de la nivelul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, unde deține funcția de comisar șef adjunct.

Horia Constantinescu a făcut parte, până la începutul acestui an, din PSD. A precizat, pentru Constanța 100%, că nu dorește să se reîntoarcă.

„Nu există rațiuni de a ma înscrie la acest moment în niciun partid! Alegerile m-au determinat să aleg o formațiune politică, pentru susținerea listei de consilieri.”, a precizat acesta.

Președintele PPU-SL este miliardarul Dan Voiculescu, condamnat pentru fapte de corupție.


Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Peste 400 de pacienți investigați și tratați la Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari

Mon Oct 19 , 2020
Peste 400 pacienți au beneficiat până acum de serviciile medicale ale Centrului Multifuncțional de Sănătate Năvodari, atât în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, cât și în regim de urgență. Astfel, în prima jumătate a lunii octombrie, mai exact în perioada 01-15.10.2020,  la punctul UPU Năvodari au fost înregistrați 222 pacienți. Dintre […]
centrul multifuncțional de sănătate năvodari