Horia Constantinescu are funcție de conducere în Primăria Constanța

Horia Constantinescu (2)_crop

Horia Constantinescu, fost președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, are, de scurtă vreme, o funcție de conducere în Primăria Constanța.

Acesta este director executive adjunct al Direcției de Servicii Publice.

Constantinescu a fost inițial detașat la serviciu Spații Verzi, de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, pe care îl conducea.

A candidat la alegerile locale din partea PP USL, partid din care ulterior a demisionat. S-a clasat pe locul al patrulea.

Horia Constantinescu, al patrulea politician ca importanță din Constanța. O greșeală și o victorie


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai puține cazuri de coronavirus în Constanța. Incidența: 1,70

joi ian. 28 , 2021
Incidența în municipiul și județul Constanța a scăzut în ultimele 24 de ore, a anunțat Direcția de Sănătate Publică. Potrivit DSP, incidența raportată în municipiul Constanța azi este de 2,52 cazuri la mia de locuitori (786 cazuri active în ultimele două săptămâni), față de 2,57, cât a fost ieri. La […]
coronavirus constanța

V-ar putea interesa și: