Horia Constantinescu are nevoie de semnătura voastră

Horia Constantinescu

Horia Constantinescu a lansat un apel, pe pagina sa oficială de Facebook. Are nevoie de semnătura voastră pentru a se înscrie oficial în cursa pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

„Ești unul dintre prietenii mei virtuali. Aprecierile și mesajele tale mi-au dat încredere să continui proiectul candidaturii pentru postul de PRIMAR al orașului Constanța! Am nevoie de SEMNĂTURA TA, a rudelor tale și a prietenilor tăi pentru a continua acest drum. Ești parte din acest proiect.”, spune el.

Puteți semna la sediul său de campanie, de pe bulevardul Tomis nr. 56 (vizavi de Primăria Constanța) sau puteți suna la numărul 0734.774627, și un coleg de-al său va trece să vă lase o listă.

„Am încredere în ajutorul tău! Și tu poți avea în mine!”, a conchis Horia Constantinescu.

Acesta va candida la funcția de primar al municipiului Constanța din partea PPUSL.

Potrivit Biroului Electoral Central, depunerea candidaturilor se face între 7 și 18 august. Puteți semna în tot acest interval.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vreți să vă lăsați economiile în grija statului? Programul Tezaur continuă

lun aug. 10 , 2020
Programul TEZAUR continuă și în luna august, a anunțat Ministerul de Finanțe. Astfel, românii pot subscrie începând de luni, 10 august 2020, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani. Perioada de subscriere se va […]

V-ar putea interesa și: