Horia Constantinescu despre activitatea primarului Vergil Chițac: „De la bun început s-a știut că va fi un an de sacrificiu” VIDEO

Horia Constantinescu, fost director în Primăria Constanța, și-a prezentat zilele trecute bilanțul de activitate. A amintit că s-a ocupat de regulamentul parcărilor, de spațiile verzi, de salubrizare, printre altele.

L-am întrebat ce notă și-ar da pentru activitatea sa din primărie, dar și ce notă ar da primarului Vergil Chițac.

„Cu siguranță că, la momentul la care proiectele vor fi implementate, va lua coroniță. A durat foarte mult curățarea birourilor din primărie, organigrama și toate lucrurile făcute pentru a putea pregăti mandatul așa cum urmează acesta. De la bun început s-a știut că va fi un an de sacrificiu, pentru că va fi cel în care săpăm grădina, abia după acea plantăm, și cu siguranță se vor culege și roadele.”, a declarat Constantinescu.

De asemenea, a adăugat că are o părere foarte bună despre activitatea city managerului.

Horia Constantinescu nu a obținut o notă de trecere la concursul pentru ocuparea postului de director în cadrul primăriei Constanța. De luni, ocupă din nou postul de comisar șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.

Declarațiile le puteți vedea mai jos.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • Incompetență! Mă bucur că nu se va mai plânge că merge pe banii lui cu mașina în fiecare dimineață prin cartiere să vadă coșurile pline de gunoaie. Nici pentru protecția consumatorului nu este bun deoarece la o reclamație personalul nu a fost în stare să respecte termenul legal de răspuns. După un telefon dat să aflu ce s-a întâmplat am primit scuze și un răspuns vag la speță.

Leave a Reply

Your email address will not be published.