Horia Constantinescu: Este finalul cașcarabetelor VIDEO

Horia Constantinescu, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, a comentat, în emisiunea „Realitatea locală”, la Dobrogea TV, modul cum a afectat coronavirusul sezonul de pe litoral.

„Nu e neapărat foarte aglomerat, din cauza contaminării cu acest virus, discutabil, ciudat, destul de anevoios de gestionat, de unii dintre noi”, a precizat el.

Pentru oamenii din turism, a intervenit o „stare de lehamite”, mai ales din cauza lipsei de turiști.

„Este adevărat că această situația ciudată va elimina probabil foarte tare pe cei care veneau aici și înțelegeau să nu respecte litoralul românesc. Este cumva finalul cașcarabetelor, este cumva finalul comercianților care își desfășoară activitatea pe genunchi. Este o separare a celor care au investit și care au crezut în litoral, de-a lungul anilor, și a celor care credeau că „las-o, mă, că merge așa” poate fi o sintagmă de viitor”, a subliniat Horia Constantinescu.

Horia Constantinescu este și candidat la funcția de primar al municipiului Constanța, din partea PPUSL.

Emisiunea în întregime poate fi urmărită mai jos.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coronavirus în Constanța. Peste 800 de pacienți au fost declarați vindecați

sâm aug. 8 , 2020
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 1.141 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 32 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 829 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe). În acest moment, sunt 236 […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: