Horia Constantinescu, în control pe litoral. „Dughenele se vor EVAPORA”. A închis nouă unități de alimentație

Protecția Consumatorilor Constanța taie în carne vie. Ieri și azi au acționat la foc continuu pe litoral și au închis temporar activitatea la nouă unități alimentare. Au fost emise și 26 de invitații la sediu, pentru lămurirea unor aspecte, dar și 89 de măsuri de consiliere.

„Așa cum am promis, dughenele se vor evapora de pe litoral”, a spus Horia Constantinescu, șeful Protecției Consumatorilor Constanța.

Controalele au vizat în special Mamaia, Eforie și Vama Veche.

Iată cum arată dughenele.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Horia Constantinescu, în control pe litoral. „Dughenele se vor EVAPORA”. A închis nouă unități de alimentație

  1. De ce nu spuneti/aratati ce ati gasit la Eforie …la Complexu Steaua de Mare la domnul Bucovala …o tona de carne expirata …de ce protejati hotelurile lu Bucovala si a ginerelui Mihai M. A sa zisu Spa …este un mare jeg …angajati se plang de asa zisu domnul Mihai ca nu are nici o treaba in administra hotelu ….se perinda tot felu de angajati pe care ii tine 2-3 luni la munca …ii munceste ca pe hoti de cai si daca deschid gura ii da afara in secunda doi ….ei sunt angajati cu contract de 4-8 ore si ei muncesc cate 12-15 ore pe zi …zi de zi …..Ducetiva si controlatile si contractele de munca pe care le fac ….Itm dormiti pe voi ……dar daca asa zisu Horia Constantinescu e prieten bun cu Bucovala …..se musamalizeaza totul prin spagi si asa mai departe …..DORMITI PE VOI ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Trei persoane în spital, pentru că nu a oprit la STOP

Mon Apr 30 , 2018
La data 30 aprilie a.c., o femeie, în vârstă de 50 de ani, a condus un autoturism pe strada Traian, din localitatea Hârșova, iar în intersecția cu strada Plantelor, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 […]