Horia Constantinescu: „Merg la miting pentru că vreau, pentru că sunt membru PSD și pentru că eu cred în democrație”

horia constantinescu
Horia Constantinescu, comisar șef CJPC

Horia Constantinescu merge la mitingul organizat de PSD și a explicat de ce face acest lucru.

Șeful Protecției Consumatorilor Constanța a lăsat următorul mesaj:

„In urma cu multi ani, odata cu “revolutia portocalie”, am invatat sa ne uram, sa impartim Romania in doua! Asa au ajuns “cavalerii” democratiei sa indemne la ura impotriva PSD! Ratiunea?! Niciuna! De pe puntea flotiei disparute, miile de cazati in casele furate din Sibiu, fostii suporteri ai Galei Bute, manifestantii cu limbaj suburban, consumatorii de net ca mod de viata, fara alta orientare, decat “invers”, indeamna la o perpetua ura!
NU POTI SA URASTI O ENTITATE POLITICA, este tocmai impotriva democratiei in numele careia unii rezistenti pretind ca lupta!
Acest grup zgomotos ne aseaza in opozitie, cu forta! Galerii sportive dintre care una inarmata cu sloganuri ca “m…e x”, injurioase, inveninate pentru a sustine nemodificarea unor legi despre care, fara a le lectura macar, i s-a spus ca nu sunt bune, iar cealalta venita pentru a-si sustine echipa!
Intreb: e greu sa nu ai o echipa inscrisa in campionatul national; e greu sa nu ai un lider, ci doar finantator; cand singurul lucru pe care-l sustii este ura, este greu de digerat faptul ca exista inca politica, unitate si partide omogene?!
Atacati din spatele ecranelor, fara sa stiti de ce dati cu piatra!
MERG LA MITING PENTRU CA VREAU, PENTRU CA SUNT MEMBRU PSD SI PENTRU CA EU CRED IN LIBERTATEA DE OPINIE, IN DEMOCRATIE!
Nu cred in catalogarea unui om doar pentru optiunea sa in orice domeniu, chiar daca este contrara alei mele!
Gasiti-va un ideal, rezistentilor! Alegeti iarba verde, linistiti-va si dansati intr-o hora uriasa a neputinei si ipocriziei!”

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Casa Soarelui trece la Consiliul Județean Constanța și va fi secție de oncologie a Spitalului Județean

Sat Jun 9 , 2018
Guvernul a aprobat o hotărâre prin care Centrul de ingrijiri paliative Casa Soarelui trece din domeniul public al statului in domeniul public al judetului Constanta. Decizia a venit ca urmare a unei solicitari a Consiliului Judetului Constanta. Potrivit acestei solicitari imobilul nu isi va schimba destinatia si va fi folosit […]
casa soarelui