Horia Constantinescu, noul președinte al ANPC

Horia Constantinescu este noul președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Decizia a fost luată astăzi de primul ministru Viorica Dăncilă.

„Am convingerea că facem ANPC o autoritate așa cum am arătat la Constanța că se poate!”, a declarat acesta.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Momente emoționante la Sunset Sea-mphony: și-a cerut iubita de soție

joi aug. 8 , 2019
Momente emoționante în această seară, la Sunset Sea-mphony. Un balerin și-a cerut în căsătorie iubita, la finalul unui dans. Totul a fost pregătit în cel mai mic amănunt de câteva luni de către Cristian. La finalul unui dans, viitorul mire a întins mâna spre un prieten, care i-a înmânat inelul […]

V-ar putea interesa și: