Horia Constantinescu, reclamat la conducerea ANPC de tatăl viceprimarului Dumitru Babu VIDEO

horia constantinescu

Horia Constantinescu, comisarul șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, a fost reclamat de către Stere Babu, tatăl viceprimarului Dumitru Babu, la superiorii săi din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Horia Constantinescu a explicat zilele trecute, în emisiunea „Realitatea locală”, la Dobrogea TV, ce s-a întâmplat, luându-l puțin peste picior pe viceprimarul Babu.

„Tată viceprimarului consideră că am comis un abuz grav că mă aflam la sediul societății. Nu știu dacă știe să scrie sau dacă știe să formuleze domnul Babu (n.r. viceprimarul) o plângere penală sau o plângere prealabilă, și de aceea a apelat probabil la tatăl domniei sale, care m-a înfierat, mi-a explicat că eu de fapt nu aveam ce să caut acolo, pentru că fiul dânsului este o personalitate politică și eu eram în campanie electorală. Nu știu în ce campanie este domnul Dumitru Babu”, a spus Horia Constantinescu.

Acesta a precizat că a controlat hoteluri ale unor personalități mai mari decât ale viceprimarului și că nu se afla în niciun fel de conflict de interese.

Din informațiile noastre, Horia Constantinescu a fost deja la sediul ANPC, unde a dat declarații despre acest caz. Rămâne de văzut ce decizie se va lua.

Reamintim că, pe 9 mai 2020, Maria Obreja, comisar în cadrul CJPC Constanța, a efectuat un control la una din firmele viceprimarului Constanței, pe Șoseaua Mangaliei, administrată de l s-a desfăşurat la una din firmele sale situate pe Şoseaua Mangaliei, pe care o administrează împreună cu fratele său, Alexandru Babu.

Iată ce s-a întâmplat acolo, potrivit Mariei Obreja.

„În cursul unei acțiuni de control, la care mă aflăm împreună cu alți trei colegi, aveam să cunosc latura nevăzută a caracterului pe care îl are Dumitru Babu, aflat în 2016 pe lista votată de mine. Năvălind în locul unde mă aflăm cu colegii mei, acesta a vrut să îmi smulgă telefonul din mâna și bruscându-mă să mă dea afară din sediul societățîi în care mă aflăm. A fost necesară atât intervenția colegilor mei, cât și a fratelui acestuia, cărora trebuie să le mulțumesc, pentru că nu știu unde ar fi putut ajunge lucrurile. Mă întreb, dacă pe femeile din viață dansului le tratează la fel? Mă întreb, dacă pe soția sau mama dansului le-ar fi bruscat cineva, ce reacție ar fi avut? Mă întreb, dacă asta este atitudinea pe care o are și față de doamnele aflate în subordinea dansului?”, a scris ea. “Am depus astăzi plângere la poliție, relatând incidentul, nu înainte de a-i oferi DOMULUI VICEPRIMAR DUMITRU BABU , șansă de a își cere scuze PERSONAL, pentru întreg incidentul. Acesta mi-a trimis un buchet de flori, pe care i l-am lăsat personal la primărie, sperând că-l va oferi unei doamne din familia lui, și povestindu-i ce “năzbâtie “ a făcut, să afle părerea acesteia”.

IPJ Constanța a precizat că în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.